Lisar Seedlings Ltd.
EN AL

Farera cilesore

Lisar Seedlings shpk

Ofron nje game te gjere farera hibride perimesh, fare qepe dhe patate fare per tregun shqiptar.

 • Fare Shalqini
 • Fare Pjepri
 • Fare Domate
 • Fare Lakre
 • Fare Lulelakre
 • Fare Karrote
 • Fare Brokoli
 • Fare Speci
 • Fare Qepe
 • Fare Trangulli
 • Patate Fare
 • etj.

Copyright © 2018 Lisar Seedlings. Te ngjitha te drejtat te rezervuara | Krijuar nga R. Sina